27/02/2024

S'inicia el curs gratuït de Controlador d'accessos al Sax Sala amb la participació de gairebé una vintena de persones

control_accessosEl curs gratuït de Controlador d'accessos que subvenciona l'Ajuntament de Sant Celoni ha començat aquesta setmana amb la participació de gairebé una vintena de persones al Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny. 

L’objectiu de la formació és capacitar per al desenvolupament professional i la inserció laboral de persones que es troben en situació d’atur o que volen certificar-se per al desenvolupament de l’activitat professional a la qual ja tenen experiència.

El curs té una durada de 60 hores i es realitza en horari de matins presencialment. Els i les participants es formaran en diferents àmbits de coneixement com la legislació (35 hores), primers auxilis (10 hores), psicologia (10 hores) i defensa personal (5 hores).  

control_accessosAquest curs permetrà obtenir un certificat de la formació realitzada i, per tant, l’accés a examen convocat per la Generalitat de Catalunya per a l’obtenció de la corresponent TIP. 

L’Ajuntament aposta per a la formació per a l’ocupació com a vehicle per a la generació de talent al municipi i com a eina d’una estratègia de desenvolupament local.

Si vols informar-te de l’oferta formativa del Sax Sala, clica aquí

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina