07/03/2024

Vols innovar i aplicar noves estratègies a la teva empresa? Apunta't a la jornada de dijous 14 de març a la Rectoria Vella

jornada innovació empresa

El pròxim dijous 14 de març es portarà a terme una jornada centrada en la innovació i l’aplicació de noves estratègies a l'empresa, amb l’objectiu d’apropar els serveis i ajuts que ofereix l’Agència per a la Competitivitat Empresarial (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya a les empreses del Baix Montseny. 

La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental amb la col·laboració d’ACCIÓ i de l’Ajuntament de Sant Celoni, es realitzarà a la sala d'actes de la Rectoria Vella de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d'1 del migdia. Se centrarà en la proposta Vols innovar i aplicar noves estratègies a la teva empresa? Et donarem les eines per fer-ho!

En aquesta jornada s’explicarà què és ACCIÓ, quins serveis i ajuts ofereix a les empreses, es parlarà d'innovació empresarial i estratègia, a més dels ajuts a noves oportunitats de negoci. També es duran a terme reunions individualitzades amb les empreses assistents.

Inscripcions aquí

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina