07/03/2024

Alumnes d'ESO dels centres educatius de Sant Celoni pinten murals als passos soterrats com a servei a la comunitat

Durant tots els caps de setmana del mes de març, alumnes dels centres educatius de Sant Celoni pinten murals en els passos soterrats del municipi en el marc del projecte Servei Comunitari, una acció de compromís cívic al servei de la comunitat que al mateix temps serveix per introduir els nois i noies en la cura de l'entorn i de l'espai urbà. A més, la temàtica dels murals està orientada a conscienciar sobre temes mediambientals i socials.

El projecte, anomenat Street Art als passos soterrats es promou des de l'Ajuntament de Sant Celoni amb la col·laboració dels centres educatius, el Centre de Recursos Pedagògics Vallès-III Sant Celoni i artistes locals. Els centres educatius participants són: l'Institut Baix Montseny, l'Escola Montnegre de la Batllòria, l'Institut Escola la Tordera, l'Escola l'Avet Roig, l'Escola Cor de Maria i Col·legi La Salle.

L'artista local Lluís Molina tutoritza la proposta de murals que l'alumnat vol realitzar i fa l'acompanyament des del seu disseny fins a la realització en els passos soterrats del municipi. 

El divendres i dissabte 1 i 2 de març de 2024 l'alumnat de l’Escola l'Avet Roig ja va treballar en un mural al pas soterrat del carrer Roger de Flor.

street art 1 street art 2 street art 3 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina