13/03/2024

Alumnes de Secundària visiten Punt 7 Ràdio per aprendre a fer un pòdcast

servei comunitari radio_primera trobadaUna desena d'alumnes de segon cicle de Secundària de l'Institut Escola La Tordera i de l'Institut Baix Montseny han visitat les instal·lacions de Punt 7 Ràdio Sant Celoni per conèixer de prop el seu funcionament i així tenir les eines necessàries per elaborar un pòdcast sobre la diversitat lingüística i l’ús social de la llengua catalana. Aquesta activitat s'emmarca en el projecte escolar de Servei Comunitari, una assignatura obligatòria per als alumnes de Secundària que consisteix a assolir un aprenentatge i executar servei a la comunitat sobre el tema que més els interessi. El servei comunitari a la ràdio té per objectiu posar en valor la diversitat lingüística a Sant Celoni i la Batllòria i promoure la llengua catalana com a llengua vehicular i d'ús social.

Fa uns mesos aquest alumnat ja va rebre la formació de l’Associació de lingüistes Glidi i el proper pas serà gravar pòdcasts a la ràdio. Les temàtiques dels programes que elaboraran seran sobre:

  • Música en català actual
  • Música urbana en català
  • Influencers en català
  • Dites, recull de la saviesa popular

Un cop enregistrats, aquests pòdcasts s'emetran per Punt 7 Ràdio i es podran descarregar i escoltar també a través del web de la ràdio i a la ràdio VOM, creat pel CRP del Vallès Oriental.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina