13/03/2024

Oberta la consulta pública prèvia a l'actualització del Reglament del servei d'abastament d'aigua potable del municipi

consulta aiguaokDel 12 de març al 12 d'abril de 2024 està oberta la consulta pública prèvia a l'actualització del Reglament del servei d'abastament d'aigua potable al municipi perquè les persones interessades s'hi puguin pronunciar i puguin fer-hi aportacions. La consulta està oberta en el portal web de participació ciutadana. 

L'actualització és necessària a causa de l'antiguitat del Reglament d'abastament municipal d'aigua vigent, aprovat per l'Ajuntament en data 30 de juny de 1994, i davant la situació de sequera i es fa amb l'objectiu de protegir el medi i els recursos naturals, garantir l'ús racional de l'aigua, prestar el servei de subministrament a la població i dotar a l'Ajuntament de les mesures necessàries per fomentar el seu estalvi i regular els usos en el municipi en situació d'eventual sequera.

En un context d'escassetat de recursos hídrics és necessària la col·laboració de totes les administracions implicades i altres entitats que prestin el servei, alhora que l'esforç i la participació de la ciutadania, per tal de promoure conductes associades a l'estalvi de l'aigua i minimitzar el risc de desabastament de la població.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina