22/03/2024

Nous serveis gratuïts per a  persones emprenedores del Baix Montseny

punt cambra comerçL’Ajuntament de Sant Celoni disposa d’un conveni de col·laboració signat amb la Cambra de Comerç de Barcelona, que ha permès que a partir del mes d’abril les persones emprenedores i autònomes del Baix Montseny disposin dels següents nous serveis gratuïts:

  • Punts PAE (alta d’autònoms i constitució d'empreses), que permetran realitzar de forma electrònica els tràmits per a la creació d’empreses amb una reducció important dels terminis, simplificació documental i taxes reduïdes per tramitació electrònica.

         Es podran crear empreses de les següents formes jurídiques:

    • Societat de Responsabilitat Limitada
    • Empresari individual (Autònoms)
    • Comunitat de Béns
    • Societats Civils
  • Sessions informatives CreEm, que proporcionaran informació pràctica sobre com passar de la idea a l’oportunitat de negoci, donant resposta als dubtes concrets i oferint una orientació real a les persones emprenedores que busquen materialitzar una idea de negoci o projecte.  

A més a més, es mantenen els serveis gratuïts ja existents:

  • Assessorament personalitzat en la preparació del pla d’empresa, la valoració de la viabilitat, les línies d’accés als crèdits i els ajuts disponibles per a emprenedors/es que tinguin un projecte o idea de negoci. 
  • Formació per a emprenedors/es, sobre temes d’interès vinculats a l’emprenedoria (pla de finançament, estratègia de vendes digital, oportunitats de negoci, etc.).
  • punt cambra comerçPunt de Servei Cambra Baix Montseny, que ofereix la gestió de tràmits com els certificats digitals i documents per a l’exportació: certificats d’origen, quaderns ATA, certificats especials i legalitzacions consulars. Cal demanar cita prèvia al Punt de servei tràmits Cambra 
  • ReEmpresa, servei d’assessorament individual en el procés de transmissió de l’empresa. Des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord. S’oferirà la cerca activa de potencials compradors per a l’empresa en traspàs, en l'àmbit nacional i internacional si es dona el cas. 

Si desitgeu sol·licitar algun d’aquests serveis podeu contactar amb baixmontseny@cambrabcn.cat

Més informació:
a/e: empresa@santceloni.cat
Tel. 93 8641219 (extensió 2026)

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina