25/03/2024

Consulta del cens electoral del 25 de març a l'1 d'abril

censAmb motiu de les Eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el dia 12 de maig de 2024, s’informa que la llista provisional del cens electoral del municipi de Sant Celoni pot ser consultada des del dia 25 de març al dia 1 d’abril, ambdós inclosos, a l’Oficina d’atenció ciutadana (edifici del Safareig) o a la Secretaria de l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1, 1r pis).

Durant aquest període qualsevol persona podrà formular reclamacions si observa que no figura al cens o que les seves dades censals no són correctes (cal tenir present que el cens recull les persones empadronades al municipi fins a 1 de gener de 2024). 

La consulta l'ha de formular la mateixa persona interessada, prèvia identificació mitjançant DNI, passaport o permís de conduir.

Fora del termini estipulat, es podran fer consultes sobre les dades que figuren al cens electoral, però no es podran posar reclamacions. 

Horari Oficina d'Atenció Ciutadana de Sant Celoni: Matins de dilluns a dimecres de 8.30 a 14.30 h i tarda de dilluns de 16.30 a 19 h

Horari Secretaria: De dilluns a dimecres de 8 a 15 h

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina