17/04/2024

Ja podeu consultar l'oferta de casals i activitats d'estiu per a infants i joves a Sant Celoni i la Batllòria

casal estiuJa teniu disponible les informacions sobre casals i activitats d'estiu 2024 que es realitzaran a Sant Celoni i la Batllòria. Els podeu consultar aquí 

Hi trobareu una programació d'activitats de lleure, esportives, formatives i inclusives de diversa temàtica: aventura, ceràmica, idiomes, etc. de la mà de les següents entitats:

En aquesta guia hi trobareu en quines dates es portaran a terme les propostes, els horaris i les edats a qui van dirigides, així com els preus per setmanes i per mes. Els casals d’estiu són espais educatius i de lleure, fora de l’horari escolar, on a part de fomentar valors educatius i conèixer noves amistats, adquireixen nous aprenentatges, experiències i competències per la vida.

El període d'inscripció començarà el dilluns 29 d'abril.

Les famílies que han sol·licitat ajuts hauran de fer la preinscripció al casal escollit del 22 al 26 d’abril. A la mateixa setmana, caldrà portar el full de preinscripció i el full d'endossatari de l'ajut a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (c. Campins, 24). Un cop les famílies becades sàpiguen l'import de l'ajut, hauran de formalitzar la inscripció al casal.

Podeu consultar tota l'oferta de casals i activitats d'estiu per a infants i joves aquí

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina