13/05/2024

El Doctor Martí Boada, guardonat amb el Premi Trajectòria pel Clúster Bioenergia Catalunya

boadaGuardoEl celoní Martí Boada ha estat guardonat amb el Premi Trajectòria com a professional referent en l’àmbit de la bioenergia de la mà del Clúster Bioenergia Catalunya, associació sense ànim de lucre que representa el sector professional de la bioenergia a Catalunya i que té com a objectiu el foment d’un ús sostenible de la bioenergia.

Els Premis de la II Nit de la Bioenergia 2024 es van lliurar dijous passat, 9 de maig de 2024, a l’Institut de Microcirurgia Ocular (IMO), sota el lema “L’energia més circular i social”. Durant la vetllada també es van entregar altres premis en reconeixement del paper d’empreses, entitats públiques i privades, que han dut a terme projectes destacables en l’ús i foment de la bioenergia a Catalunya.

Doctor en Ciències ambientals, geògraf i divulgador naturalista, el celoní Martí Boada ha estat guardonat al llarg de la seva trajectòria amb una gran diversitat de premis en reconeixement de la seva carrera professional. Alguns d’ells són el premi Global 500 (1995) concedit pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (1999), el premi Serra d’Or a la millor obra científica (2003) pel llibre El Montseny. Cinquanta anys d’evolució dels paisatges, el premi de Medi Ambient concedit pel Ministeri de Medi Ambient (2004) i el premi de Medi Ambient de l’IEC (2005), entre d’altres. 

Felicitats, Martí!

boadaGuardo boadaGuardo

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina