13/05/2024

Sant Celoni acull la cloenda del Fem Dansa amb la participació de 730 alumnes de 19 centres educatius del Baix Montseny

L'activitat escolar Fem Dansa al Baix Montseny ha tancat la seva 17a edició amb una ballada divendres passat, 10 de maig, al Pavelló municipal d'Esports 11 de Setembre i ha comptat amb la participació de 730 alumnes de 2n de Primària de 19 centres educatius de tot el nostre territori.

De Sant Celoni, hi han participat els alumnes de 2n de Primària de l'Escola Avet roig, l'Institut Escola Pallerola, l'Institut Escola La Tordera, l'Escola Cor de Maria i el col·legi La Salle. 

Es tracta d'una activitat de dinamització i d'intercanvi entre els centres educatius del Baix Montseny que té la dansa tradicional catalana i el ball de gitanes com a fil conductor i que segueix l’esperit divulgatiu del desaparegut Joan Serra (pedagog, divulgador i coreògraf de dansa tradicional catalana).  

Aquesta activitat és possible gràcies a la tasca de formació del professorat dirigida per la Factoria Mascaró i organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental III, a la qual  assisteixen els mestres dels alumnes dels centres educatius participants durant el curs escolar. 

L’acte d'aquest divendres, celebrat al Pavelló municipal d'Esports 11 de Setembre, compta amb el patrocini dels ajuntaments del Baix Montseny.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina