06/06/2024

Coneix els canvis en la llei de l'FP Dual i com incorporar talent a la teva empresa a la jornada del proper dilluns

jornada_cambraL'Ajuntament de Sant Celoni, amb col·laboració de la Cambra de Comerç, organitza la jornada Canvis i oportunitats de la nova llei de l'FP Dual i Com impulsar la incorporació de talent a les empreses pel pròxim dilluns, 10 de juny de 2024, a la sala Lluís Giró del Teatre Ateneu. 

La jornada comptarà amb la participació d’experts en l’àmbit educatiu i empresarial, que compartiran les seves experiències i coneixements sobre l’FP Dual. Es destacarà algun cas d’èxit empresarial i testimonis d’estudiants que han participat en aquest programa educatiu innovador.

Es tracta d’una oportunitat per a comprendre la importància i els beneficis de l’FP Dual, així com per a establir contactes amb professionals del sector compromesos amb l’educació i el desenvolupament del talent. 

La jornada s'adreça a empreses del Baix Montseny que necessitin generar i incorporar talent i també a personal de centres educatius i formatius per aprofundir en els canvis de la nova llei. 

El programa de la jornada serà:

  • 9.30 Benvinguda a càrrec d'Eduard Vallhonesta, alcalde de Sant Celoni
  • 9.40 Canvis i oportunitats de la llei de l' FP Dual. Els certificats de professionalitat a càrrec de Dolors Castro, coordinadora territorial de Formació Professional al Maresme i Vallès Oriental. Departament d'Educació.
  • 10.20 Taula inspiracional Bones pràctiques per impulsar la incorporació de talent a l'empresa amb la participació de Salicru SA, Míriam Ruiz (CFGM Gestió Administració), Òscar Murillo (CFGS Mecatrònica Industrial) i alumnes de l'Institut Baix Montseny
  • 11.20 Cloenda a càrrec de Sandra Navarro, regidora de Serveis econòmics, Ocupació, Promoció econòmica i Turisme de Sant Celoni

Per assistir-hi, cal inscriure-us omplint aquest formulari o enviant un correu a baixmontseny@cambrabcn.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina