12/06/2024

Inscripcions obertes a la 3a edició de Migrant up, programa de beques per a persones migrades o racialitzades

migrantupBarcelonActua ha obert les inscripcions a la 3a edició de Migrant Up, un programa de beques per a persones migrades o racialitzades amb estudis en el país d'origen que hagin homologat o vulguin homologar el seu títol d'estudis o persones sense estudis d'origen, però amb una forta motivació i que presentin un projecte formatiu personal ben definit. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar el seu accés i la seva presència en treballs d'alt valor afegit i en posicions de responsabilitat i visibilitat. 

Les beques estan destinades a finançar estudis superiors que s'iniciïn durant el curs 2024/25. La beca econòmica, cofinançada en part per l'estudiant, s'acompanya d'un seguiment al llarg de tot el procés amb trobades individuals i grupals per treballar i enfortir les habilitats socioemocionals. 

Aquestes ajudes cobreixen tota mena d'estudis superiors tant de formació professional com universitaris (graus, màsters, postgraus...) que s'imparteixin a les universitats catalanes. 

Les persones que hi estiguin interessades poden omplir aquest formulari i adjuntar la documentació requerida. La recepció de candidatures es tancarà el 30 de juny i la llista provisional de persones becades es publicarà el dilluns 15 de juliol. 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina