14/06/2024

Agraïment a Paqui García per 35 anys de dedicació a l'Escola d'Adults de Sant Celoni

Aquest final de curs es jubila una mestra veterana de l'Escola d'Adults, la Paqui García, vinculada al centre des dels seus inicis, ara fa 35 anys. En diferents moments al llarg d'aquesta setmana, alumnat i mestres d'ara i d'abans li han mostrat el seu agraïment per "la seva passió per la feina, la seva implicació en el dia a dia de l’escola, el seu saber fer dintre i fora de l’aula, el seu sentit de l’humor i tantes altres coses..." que trobaran a faltar.

Durant aquests anys, el centre s’ha convertit en un referent de l’educació de persones adultes a la zona del Baix Montseny, passant per diferents locals municipals fins a l’actual ubicació en el Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, Sax Sala. Han estat 35 anys de servei i acompanyament a les persones en el seu aprenentatge al llarg i ample de  la vida sempre intentant cobrir les necessitats de la població en una societat en constant canvi social, educatiu i tecnològic.

Des de l'Ajuntament de Sant Celoni li agraïm tants anys de dedicació a l'Escola d'Adults i li desitgem que gaudeixi molt d'aquesta nova etapa.

Moltes gràcies, Paqui!

ea_35anys
Paqui García amb alumnat actual
ea_35anys
Paqui García amb alumnat actual

Fotos històriques dels 35 anys de l'Escola d'Adults:

ea_35anysea_35anysea_35anysea_35anys
ea_35anysea_35anys
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina