25/06/2024

1.100 infants i joves participen en els casals d'estiu de Sant Celoni i la Batllòria

1.100 infants i joves gaudiran aquest juliol i agost dels casals d'estiu que ofereixen 13 entitats de Sant Celoni i la Batllòria entre AFA d'escoles i clubs esportius. 

Per tal de garantir que tothom pugui accedir a les ofertes de casal d'estiu, l'Ajuntament de Sant Celoni ha atorgat 123 ajuts a famílies. A més, s'han duplicat els recursos adreçats a atendre els infants i joves amb necessitats específiques a través de l'ampliació del servei de vetlladores, passant de 3 a 5. També s'ha doblat la subvenció al casal d'AFADIS per tal de garantir que els infants amb discapacitat puguin accedir a les propostes d'estiu. 

El model d’activitats d’estiu és un projecte basat en el treball col·laboratiu i comunitari entre les entitats del municipi i Ajuntament de Sant Celoni. És una actuació emmarcada en el Pla educatiu 360°, que concep les activitats fora de l’horari escolar com espais d’aprenentatge molt significants i útils que alhora connecta aprenentatge de dins i fora de l’escola.

Les entitats que enguany ofereixen casal d'estiu són: AFADIS, AFA Institut Escola la Tordera, Afanya't Montnegre, AFA Institut Escola Pallerola, Associació de creatius plàstics Jorca, CME Sot de les Granotes, Club Bàsquet Sant Celoni, Club Futbol Sala Sant Celoni, Club Patí Sant Celoni (hoquei), Club Tenis Montnegre, Club Tenis Sant Celoni, Escola Cor de Maria i Futbol Club Sant Celoni.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina