16/07/2024

Reduir l'abandonament escolar, objectiu del projecte Acompanya'm amb la participació del servei RUMB

rumbEl servei municipal RUMB d'orientació i acompanyament de joves ha participat, aquest dilluns, en el projecte d'àmbit català Acompanya’m finançat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que té com a objectiu desplegar un programa integral d’orientació i acompanyament a les transicions educatives durant el curs 2024-25. Aquest programa té la finalitat de reduir l’abandonament escolar tant en acabar l'ESO com durant l’educació postobligatòria.

La trobada, realitzada al Sax Sala, ha comptat amb un grup de treball liderat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona amb representants de diferents àmbits professionals vinculats a l’orientació i cohesió social d’una part del territori català proper (Vallès, Maresme, Barcelonès, Llobregat).

D’ençà que l'Ajuntament de Sant Celoni va posar en marxa el servei RUMB d’orientació per a joves al curs 2020-21, s’han anat consolidant tot un seguit d’actuacions locals amb l’objectiu de treballar l’orientació en les transicions educatives dels joves del municipi. És per això que el RUMB sovint participa i és convidat a grups de discussió i treball així com en trobades en l'àmbit del territori català com a servei d’orientació municipal de referència.

Amb aquest servei, l’Ajuntament de Sant Celoni aposta i centra esforços contra l’abandonament escolar al municipi i al territori català.

Podeu trobar més informació sobre el Servei municipal RUMB aquí

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina