23/07/2024

L'Ajuntament aconsegueix una subvenció per a la remodelació del Parc del Camí Ral de la Batllòria

camí ral batllòriaL’Ajuntament de Sant Celoni ha aconseguit una subvenció de 300.000 euros pel projecte de remodelació del Parc del Camí Ral de la Batllòria en el marc de la convocatòria d’ajudes del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per al desenvolupament d'actuacions de mitigació i d'adaptació al canvi climàtic per als anys 2023, 2024 i 2025.  Les obres de remodelació pretenen crear un espai amb nova vegetació que en un futur sigui considerat refugi climàtic recuperant el traçat del camí Ral vora la filera de plàtans i obrint vistes cap al riu i cap al Montnegre.

El Parc del Camí Ral de la Batllòria, amb més de quatre mil metres quadrats, consta actualment d’un camp verd amb arbres, equipat amb jocs infantils i bancs envellits pel temps. Està situat entre el carrer del Camí Ral i els carrers Fuirosos, d'Olzinelles i Breda.

A nivell ambiental, el projecte de remodelació contempla l’augment de la quantitat de vegetació, especialment millorant la biodiversitat amb la introducció de noves espècies d’arbrat i complementant l’estrat arbustiu gran i petit, actualment inexistent. La proposta de verd s’acompanya amb una solució de drenatge sostenible que millora l’autogestió de la zona verda que actualment aboca tota l’aigua al carrer. 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina