22/08/2024

Canvis a la Festa Major de la Batllòria

FESTA MAJOR BATLLORIACancel·lada la Fira d'Atraccions
Lamentablement, la tradicional fira d'atraccions, prevista en el marc de la festa major, no es portarà a terme. Aquesta decisió es deu a la renúncia dels firaires, els quals, per motius aliens a l’Ajuntament, han decidit no participar en l'edició d'enguany.
Davant aquesta situació, l'Ajuntament ha treballat intensament per trobar alternatives que compensin aquesta absència i garantir que tothom pugui gaudir d'unes festes plenes d'activitats.
Per tal de mantenir l'esperit festiu i oferir una proposta lúdica per als més petits, s'ha decidit ampliar l'oferta d'activitats infantils gratuïtes el diumenge 25 a la tarda. Aquestes activitats es portaran a terme al carrer Escoles, que es transformarà en un espai de diversió i entreteniment per a les famílies totes les tardes des de divendres fins diumenge.
Us convidem a participar i a gaudir d’aquestes propostes i de totes les activitats que, juntament amb les entitats i el Consell de Poble, hem preparat per aquestes festes.

Canvi de lloc de la Mostra de pintura:
La Mostra de Pintures dels alumnes del taller "Viu la Pintura", inicialment programada per al divendres a 2/4 de 7 de la tarda a la sala d’actes de la Unió Batllorienca, es portarà a terme en diversos espais del municipi. Les obres s'exposaran al bar La Placeta, al bar La Vall i a la Bodega Can Viñas.
Aquest canvi de localització permetrà que la mostra sigui accessible durant tota la festa major, des de divendres fins diumenge en l’horari d’obertura dels diferents establiments, de manera que tothom pugui gaudir de les creacions artístiques dels alumnes.
La inauguració tindrà lloc el divendres a 2/4 de 7 de la tarda al bar La Placeta, des d'on convidem a tothom a iniciar el recorregut per les diverses ubicacions de l'exposició. Serà una excel·lent oportunitat per descobrir l’art local mentre es gaudeix de la festa major.
Us animem a participar-hi i a donar suport als nostres artistes en aquesta celebració cultural.

Podeu consultar el detall del programa d'actes de la Festa Major d'estiu de la Batllòria aquí 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina