Diumenge, 29 de desembre de 2024  -  2/4 de 8 tarda

Dansa: El Trencanous, de l'escola de Dansa Núria Ventura

Programació Teatre Ateneu

El Trencanous cartellSinopsi de l’espectacle
El Trencanous és una obra que es representa cada Nadal als teatres arreu del món i s'ha convertit en una tradició a moltes escoles de dansa.
L'escola de Dansa Núria Ventura després d'anys de treball i persistència en crear i acabar l'obra, ha arribat al moment de col·laborar amb la prestigiosa escola de dansa clàssica CDC - Centre de Dansa de Catalunya - d'Hospitalet.
L'escola Núria Ventura forma els infants i el dona l'opció de professionalitzar-se, examinant-se per entrar o bé al conservatori o bé a escoles d'alt prestigi com CDC, que a l'edat adolescent poden especialitzar-se i volar cap a companyies professionals europees principalment.
El Trencanous de NV doncs està interpretat per a nens bàsicament, i està obert a alumnes d'altres escoles de la zona, sota una prova d'accés o càsting. És, per tant, una versió infantil inspirada en què va crear George Balanchine pel New York City Ballet.
Una tarda màgica i familiar on el públic pot gaudir de l'esforç dels nostres estudiants en arribar a interpretar quelcom digne, divertit i amè, de gran colorit com requereixen les festes de Nadal.

 

Venda d'entrades
A l’escola de dansa Núria Ventura i al Teatre Ateneu el mateix dia
  

Programació Teatre Ateneu 2024-2025

 

Lloc: Sala Gran del Teatre Ateneu
Organitza: NV Produccions SL
Preu: 10 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina