Dissabte, 13 de juny de 2009  -  8 h vespre

25 anys de la Coral Briançó

Primavera a l'Ateneu - Teatre i música local
Coral Briançó, Primavera a l'Ateneu

Amb aquest concert volem celebrar els 25 anys de la nostra entitat. Ho festegem els actuals cantaires dalt de l'escenari, però volem que la nostra alegria arribi a tothom que ens coneix i ens vol escoltar.

El curs 1983-84, vam iniciar el camí; primer, sota la direcció de l'Andreu Ferrer i després amb en Joan Figueres i l'Emilio de la Linde. Sempre ens ha unit el desig de disfrutar cantant i les ganes de fer música cada vegada millor. Al llarg d'aquest any molts cantaires han fet possible aquest ideal.

El concert del dia 13, a la Sala Gran de l'Ateneu de Sant Celoni, comptarà amb la  participació de la Coral de Cardedeu. És una coral amiga i veïna, amb la qual hem fet nombroses col·laboracions i amb acompanyament instrumental. Una porta per títol "El mirador", és la de Josep Vila, i juga amb moltes melodies tradicionals catalanes fins a construir un edifici polifònic de gran efecte. L'altra és la "Misa a Buenos Aires / Misatango" de Martín Palmeri que posa el timbre i els ritmes del tango al servei del text llatí de la missa, bo i assolint moments de gran dramatisme.

Esperem que passeu una bona estona amb el nostre concert i que compartiu la joia de 25 anys de Coral Briançó a Sant Celoni. La nostra entitat està oberta a tothom que comparteixi els mateixos ideals i no hi ha millor felicitació, per part dels cantaires, que encomanar a molta més gent el virus del cant coral.

Gràcies a tots.

Josep M. Silvente
President de la Coral


PROGRAMA


Coral Briançó i Coral Cardedeuenca

Part I
Misa a Buenos Aires (Martín Palmeri)
Missa Tango (Martín Palmeri)

Marcelo Mercadante, bandoneó
Andres Serafini, contrabaix
Jordi López, piano
Elisabet Vilaplana, soprano


Part II
El mirador (Josep Vila), basat en melodies tradicionals catalanes

Jordi López, piano.


VENDA D'ENTRADES a les taquilles del teatre mitja hora abans de l'espectacle


Si voleu rebre informació de totes les activitats que es fan a l'Ateneu, i voleu gaudir d'algunes promocions extres, podeu enviar-nos les vostres dades tot clicant a

aquest enllaç

, sense cap compromís. Entre totes les persones inscrites, es sortejaran 20 abonaments gratuïts per a la programació Primavera a l'Ateneu 2010.

Lloc: Sala gran de l'Ateneu
Adreça: Sala_gran_de_l'Ateneu
Preu: 6 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina