Dissabte, 4 de juliol de 2009  -  10 h nit

II Festival de les veus 2009

Espectacle amb tres actuacions vocals

El cant, l'art de la comunicació i la bellesa...
...és el protagonista del 2n FESTIVAL DE LES VEUS - 2009 a Sant Celoni.

II festival de les veusLa bona acollida i l'interés del públic en l'edició passada ens han motivat a preparar una nova programació de qualitat i de sorpreses. Una programació plena d'energia i de matisos diferents que enriqueixi el coneixement i el plaer per l'art vocal. Será un espectacle amb tres actuacions, tres artistes amb qualitats sonores i estils de música molt diferents, que ens farán gaudir d'una nit especial:

  • Albert Vidal una veu de força i saviesa masculina, greu i arrelada a la terra, un performer amb qualitat de mestre, amb un llenguatge escénic únic, un gran actor, Albert Vidal amb els seus “Cants Tel.lúrics”.

  • Packa Rodrigo amb un repertori de temes propis, mesclant estils, cercant arrels étniques, recordant referències líriques i contemporànies, creant un ambient únic i original.

  • Big Mama, la gran dama del blues a Catalunya, una cantant que sap crear l'ambient càlid, ple d'intimitat, que fa que el blues floreixi i el swing dibuixi els cors de ritme, encisadora.

L'Equip d'INTUÏT-Centre Artístic de la Veu us invita a compartir la festa de la veu, l'entrada és lliure, la nit clara, us hi esperem.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni.

Lloc: Rectoria Vella
Adreça: Edifici_Rectoria_Vella
Organitza: Intuït, Centre Artístic de la Veu
Preu: gratuït
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina