19/06/2009

La Rectoria Vella inaugura dissabte una exposició de fotografia d'Àlex Alonso sobre el Montseny i el Montnegre

Dissabte dia 20 a les 7 de la tarda s'inaugurarà l'exposició de fotografia d'Àlex Alonso titulada Natures: Montseny i Montnegre. L'exposició es podrà veure fins el 29 de juliol.

Àlex Alonso va néixer a Barcelona el 1958. Ha realitzat estudis diversos a les facultats de Belles Arts i Arquitectura de Barcelona. S'estableix a Sant Celoni el 1982, i actualment viu a cavall entre el Montseny i el Montnegre. A banda de la seva permanent relació amb la pintura, es dedica a l'escultura i pintura publicitària creativa d'oci, teatre, cine, televisió... Ha impulsat i participat en iniciatives celonines de caràcter artístic, com la Mostra d'Art Jove (1983-1990), la Fira d'Art (1986), o Art al Carrer, que es manté vigent. També ha fet exposicions individuals a Sant Celoni.

En els últims anys ha deixat de costat la pintura temporalment i es dedica a la fotografia de naturalesa, en la qual ha obtingut diversos guardons, com el 2n premi al V Concurso de fotografia micológica de Albacete (2006); 1r i 2n premi a la "Fira boletus 2007, VI fira del bolet d'Isona i conca Dellà", on també obtingué el 1r premi de la convocatòria de 2008; 1r premi del VII Concurso de fotografia el mundo de las setas, Santoña (Cantabria, 2008), i el 1r premi i accèssit al VL Concurso fotográfico Sociedad Micológica Valenciana (2008). Ha realitzat diversos cursos de tractament de fotografia digital, i de composició i estètica, així com jornades fotogràfiques per a grups.

Més informació a l'Agenda

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina