26/06/2009

Presentació a Sant Celoni de la primera versió catalana il·lustrada de L'origen de les espècies, de Charles Darwin, amb la col·laboració de Carles Puche

Charles DarwinLa versió catalana i il·lustrada del llibre L'origen de les espècies, de Charles Darwin, es presentarà a Sant Celoni aquest divendres. Serà a 2/4 de 8 del vespre a la sala petita de l'Ateneu i comptarà amb la presència de Juli Peretó, professor de bioquímica i biologia molecular de la Universitat de València i editor de l'obra i amb Carles Puche, il·lustrador científic del llibre, conegut al municipi per les seves col·laboracions en diversos àmbits. L'alcalde Francesc Deulofeu serà l'encarregat de presentar l'acte.

Aquest exemplar és la primera versió catalana il·lustrada que existeix de l'obra i n'han fet una adaptació reduïda i simplificada de la primera que es va publicar. L'origen de les espècies tracta d'on venim i de l'evolució que s'ha patit, i trenca amb algunes creences molt arrelades a la societat. Compta amb 200 il·lustracions inèdites, fetes per Carles Puche després de molts mesos de recerca. La presentació de la versió catalana i il·lustrada del llibre l'origen de les espècies de Charles Darwin serà la primera presentació del llibre, editat per la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València i per l'Institut d'Estudis Catalans.

Més informació, a l'Agenda

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina