07/01/2010

La ballada i el concert de la diada sardanista aplega un nombrós públic

Ballada sardanes Aplec nadalenc

La cobla Jovenívola de Sabadell dirigida per Joan Lluís Moraleda interpreta de forma excel·lent un programa variat i de molta qualitat.

La tradicional Diada sardanista nadalenca organitzada per l'Agrupació Sardanista Baix Montseny va comptar amb una bona participació ciutadana diumenge 10 de gener. Al matí va tenir lloc una ballada de sardanes a la plaça Comte del Montseny i a la tarda concert a l'Ateneu, tot amenitzat per la cobla Jovenívola de Sabadell dirigida per Joan Lluís Moraleda. La ballada del matí va comptar amb un repertori de sardanes molt balladores i el concert va destacar per l'excel·lent actuació de la cobla en l'execució d'un programa variat, difícil i de qualitat. El repertori tenia una primera part de composicions clàssiques i una segona de composicions més contemporànies.

Val la pena destacar entre les obres que es van poder escoltar, una composició amb el títol Vallgorguina, d'Enric Morera, de l'any 1922, la sardana de Rafael Ferrer Déu vos guard, andorrans i la sardana Mataró Ciutat Pubilla del jove Marc Timón, molt innovadora i amb tocs jazzístics.

Abans de l'inici del concert, va tenir lloc la presentació del doble CD sardanes de sardanes de Max Havart. Un treball promocionat per la mateixa família i enregistrat a Llerona per la Jovenívola de Sabadell als estudis de gravació d'Albert Moraleda.

Àlbum de fotos

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina