27/12/2005

Ple de 27 de desembre de 2005

Sessió extraordinària de 27 de desembre de 2005

Ordre del dia:

1.- Aprovació, si escau, de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
2.- Aprovació, si escau, de la moció de suport als treballadors i les treballadores de Derivados Forestales SA davant el procés de tancament que experimentarà l'empresa.
3.- Aprovació, si escau, del conveni a signar amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per al finançament addicional del dipòsit d'aigua al turó de la Mare de Déu del Puig.
4.- Aprovació, si escau, de l'acord de suspensió de tramitacions i llicencies respecte de l'àmbit afectat pel sector P-2 Les Torres i carrer Dr. Trueta.
5.- Aprovació, si escau, de l'acord de col·laboració amb la Federació de municipis de Catalunya per a la realització del catàleg de masies i cases rurals.
6.- Aprovació inicial, si escau, del Pla d'actuació municipal de Sant Celoni per incendis forestals, associat al Pla INFOCAT de la Generalitat de Catalunya.
7.- Aprovació inicial, si escau, de la modificació de l'Ordenança LIIAA: tramitació d'activitats municipals.
8.- Aprovació inicial, si escau, de la modificació puntual Pla general a l'àmbit de la UA-SU-57.
9.- Aprovació, si escau, de l'acord de substitució de la simbologia de règim franquista en els habitatges de protecció oficial.
10.- Aprovació inicial, si escau, de les modificacions introduïdes al quadre de sancions per infraccions a la normativa de trànsit vigents a Sant Celoni, per a la seva adaptació a les disposicions del Reial Decret 1428/2003, de 21 de novembre i a la Llei 17/2005, de 20 de juliol.
11.- Aprovació, si escau, de l'actualització de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Celoni.
12.- Resolució, si escau, de les al·legacions presentades a l'aprovació inicial de la modificació de les Ordenances fiscals pel 2006 i exercicis subsegüents, i aprovació definitiva de les mateixes.
13.- Aprovació inicial, si escau, del pressupost consolidat de la corporació per a l'exercici de 2006.

Acta


Tornar a Plens del 2005
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina