Dimarts, 25 d'octubre de 2011  -  10 h nit

Txabi Franquesa: Monólogos Móviles

Gira Grupcom Tour

Txabi FranquesaEl proper dimarts 25 de d'octubre de 2011, a les 22.00h, la cadena de botigues de telefonia mòbil Grupcom organitza una actuació de Grupcom Tour Monólogos Móviles a càrreg del monologuista Txabi Franquesa, a la Sala Gran de L'Ateneu de Sant Celoni. La entrada es gratuïta previa recollida d'invitació a la botiga Grupcom del Centre Comercial Altrium de Sant Celoni, per a tothom que hi vulgui asistir.

Grupcom Tour Monólogos Móviles arrenca el 15 de Febrer a la sala Luz de Gas de Barcelona, amb l'objectiu de portar l'espectacle a cada una de las ciutats on Grupcom hi te botiga, amb un total de 37 localitats. L'espectacle dura 90 minuts, és gratuït i va a càrrec del monologuista i actor Txabi Franquesa, introduint esporàdicament la presencia d'actors convidats.

Txabi Franquesa, nascut a Barcelona, treballa en teatre, cinema i televisió. Co-dirigeix i presenta diferents obres de teatre i participa com a actor en diferents projectes cinematogràfics.Ha grabat monòlegs per Paramount Comedy. També ha estat col·laborador a Noche sin tregua de Dani Mateo. Ha estat reporter en diferents programes de TV3 i Localia. Per a La Sexta ha treballat a Caiga quien caiga i Malas companyias, amb Manel Fuentes. Com a actor de teatre ha dirigit e interpretat La cocina de los monólogos i Hablando con franqueza.

Per a més informació:
www.monologosmoviles.com
www.grupcom.es
www.franquesa.es
www.facebook.com/monologosmoviles

Lloc: Sala gran de l'Ateneu
Organitza: Grupcom Sant Celoni
Preu: Gratuït
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina