Dilluns, 5 de desembre de 2011  -  8 h vespre

Presentació de la Marató de TV3 a Sant Celoni

La Marató de TV3Benvolgut/da,

El proper diumenge 18 de desembre de 2011 se celebrarà La Marató de TV3, un esdeveniment solidari que enguany té com a finalitat recaptar diners per ajudar a la investigació en matèria de regeneració i transplantament d'òrgans i teixits.

La finalitat del col·lectiu 08470 és aglutinar els esforços de molta gent del nostre poble amb l'objectiu de fer una donació que estigui al nivell de la importància de Sant Celoni (l'any passat es van aconseguir 7.711 euros).

Per tal de donar a conèixer totes les activitats que es faran a Sant Celoni durant el mes de desembre amb motiu de La Marató de TV3 es farà, el proper dilluns dia 5 de desembre a les 20:00 hores, a la sala Bernat Martorell de Can Ramis, la presentació de l'edició 2011 de La Marató a Sant Celoni. L'acte anirà a càrrec del periodista i escriptor Eloi Vila.

Aprofitem aquesta carta per a convidar-vos a aquesta presentació a vosaltres i a tots aquells membres de la vostra entitat que vulguin assistir. Finalment, us convidem a participar a les activitats de La Marató i us demanem que animeu als vostres familiars i amistats a fer-ho.

Per a qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon 938674793 o l'adreça de correu electrònic els08470@gmail.com.

I recordeu: Sense vosaltres res no és possible.

Els 08470.

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Organitza: Col·lectiu 08470
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina