Expert en al·lèrgens i intoleràncies alimentàries

  • Descripció

    Objectius generals del curs:

    • Oferir una formació adreçada a qualsevol professional de l’àmbit de la restauració que vulgui assolir uns coneixements que poden millorar les seves competències professionals, envers a una matèria molt demandada com és la formació específica en al·lèrgens i intoleràncies.
    • Capacitar als futurs professionals de la restauració (cambrers, ajudants de cuina, monitors/es de menjador, monitors/es de cases rurals, llar d’infants, menjadors escolars, menjadors socials, etc.)
    • Formar als futurs professionals de la restauració (cambrers, ajudants de cuina, monitors/es de menjador, monitor/es de cases rurals, llar d’infants, menjadors escolars, menjadors socials, etc.) en els conceptes bàsics del servei de restauració a persones. Incloent les principals obligacions de control en matèria de Seguretat Alimentària, relacionant els paràmetres de seguretat amb els de Qualitat, amb la finalitat d'obtenir una visió conjunta dels beneficis que un adequat control de la qualitat alimentària proporciona a aquest tipus de serveis
  • A qui es dirigeix?
    Joves d'entre 16 i 29 anys desocupats
  • Data d'inici
    Entre novembre i desembre de 2022
  • Duració
    95 hores (65 hores troncal i 30 hores específica)
  • Inscripció

    Omplir aquest formulari

  • Continguts del curs
  • Lloc on es fa

    Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny
    c. Montserrat, 28. 08470 Sant Celoni
    Tel.: 93 867 41 75
    saxsala@santceloni.cat

  • Més informació

    Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny
    c. Montserrat, 28. 08470 Sant Celoni
    Tel.: 93 867 41 75
    saxsala@santceloni.cat

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina