Punt de la Cambra de Comerç al Baix Montseny

Sol·licitud de cita prèvia

Cambra comerç - Punt de servei

Obert tots els divendres de 8:30 a 13:30h a Sax Sala (CAL DEMANAR CITA PRÈVIA)

Amb l'objectiu d'oferir proximitat a les empreses i de contribuir a la seva competitivitat, el Punt de Servei de la Cambra a Sant Celoni ofereix assessorament i suport a la iniciació a l'exportació, l'anàlisi i obertura de nous mercats, l'accés a oportunitats de negoci i l'estratègia internacional.

Entre els tràmits que gestiona la Cambra de Comerç a Sax Sala, es troben els Certificats Digitals, una eina fonamental pel desenvolupament del comerç electrònic i per les transaccions telemàtiques segures entre empreses i entre aquestes i l'Administració. En relació amb l'exportació, la Cambra gestiona Certificats d'Origen, Quaderns ATA i Legalitzacions Consulars.

Recordeu que també podeu gestionar tots aquells tràmits administratius de l'activitat econòmica empresarial, industrial o de serveis, inclosos en el Catàleg de tràmits de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, com per exemple els Carnets Professionals o Registres Industrials.

Per a més informació, podeu contactar amb el centre a través del tel 93 8674175 o del correu electrònic empresa@santceloni.cat

Les vostres dades
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Tipus de tràmits
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Logo Cambra H

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina