Inici / Marcs / 2007 / Societat / Setmana per la Pau 2007

Setmana per la Pau 2007

XIII Setmana per la Pau a Sant Celoni del 20 al 27 d´octubre 2007
Una mirada al món. Una mirada als mons

Del 20 al 27 d´octubre, la Coordinadora d´Entitats Solidàries organitza la 13a Setmana per la Pau a Sant Celoni. A través de les activitats programades es vol aportar elements de reflexió, d´informació i de debat entorn de la situació del món i de les injustícies que s´hi cometen amb la voluntat d´ajuntar esforços, capacitat i imaginació per trobar-hi solucions.
Durant aquesta setmana cada una de les entitats de la Coordinadora organitza un acte per donar-se a conèixer i alhora organitzen activitats conjuntes com són el sopar solidari obert a tothom i  la festa solidària a la plaça de la Vila – en aquest cas també hi col•laboren diferents col•lectius no vinculats directament  a la Coordinadora-.
Les escoles, la biblioteca l´Escorxador, el Centre Municipal d´Expressió – Escola de Música, el Centre de Formació d'Adults Baix Montseny... també són protagonistes d´aquesta setmana i participen en alguna de les activitats programades o reforcen algun dels temes de la Setmana en el propi centre escolar.

Informació relacionada

Actualitat

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina