Inici / Recull de premsa local / Descripció de la notícia

Descripció de la notícia

Notícia del recull de premsa local El Fòrum Gastronòmic de Girona ret aquesta setmana un homenatge a Santi Santamaria
El cap de cuina de Can Fabes i soci de Santamaria, Xavier Pellicer, hi presenta els plats més emblemàtics del xef

Publicació: L'Actualitat del Baix Montseny
Data: 25-02-2011
Pàgina: 4

Temes:Gastronomia ] - [ Racó de Can Fabes, El ] - [ Santamaria, Santi (cuiner) ] - [ Defuncions ]

Fitxer PDF de 888606 bytes

Fitxer PDF de 888606 bytes
Pàgines: 1
Format: 842.04 x 1190.52 pts

Informació relacionada

Actualitat

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina