Diumenge, 4 de maig de 2014  -  10 h matí

Mineralexpo

36a edició de la Fira internacional de Minerals i Fòssils

mineralsLa 36a edició de la fira Internacional de Minerals i fòssils, Mineralexpo, arriba aquest diumenge 4 de maig a l'Ateneu, de les 10 del matí a les 7 de la tarda.  L'organitza el Grup Mineralògic Català amb el suport de l'Ajuntament i l'entrada és lliure.

En aquesta edició es comptarà amb 22 expositors distribuïts en 36 taules provinents de Barcelona, Madrid, Múrcia,... i també França. A més de les 11 a les 2 s'organitzen tallers infantils d'identificació dels minerals, de pintura de pedres.. i a tots els participants se'ls obsequiarà amb un mineral.

Enguany, Mineralexpo  farà un acte de commemoració a Joan Vinyals i Olia, químic de la Universitat de Barcelona i expert en mineralogia.  L'alcalde Joan Castaño lliurarà una placa commemorativa a la família.
Durant la fira també hi haurà altres activitats com el Lliurament del premi al Millor mineral català i a l'organització d'una "Travessa mineralògica" per a experts i aficionats. El premi d'aquesta travessa seran minerals de la col·lecció particular de Joan Vinyals.

Lloc: Teatre Municipal Ateneu, Sala Gran
Durada: De 10 a 19 h
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina