HORARIS

Horari de l'Escola
Matí de 9 a 12 h i tarda de 15 a 17 h .

Recomanem entrar dins l'horari establert, però en cas de necessitat familiar, es pot entrar durant el transcurs de la jornada.
Les famílies han de notificar la no assistència del seu fill/a a l'EBM El Blauet indicant-ne el motiu.

Entrades i sortides
Les entrades i sortides de l'EBM El Blauet es faran per part de cada família, entrant cada infant a la seva aula i fent el traspàs d'informació a l'educadora responsable en aquell moment.

Horaris d'entrada:
- Matí, a partir de les 9 h de manera flexible
- Tarda, a partir de les 15 h de manera flexible

Horaris de sortida:
- Matí, d'11.30 a 12 h
- Migdia, de 15 a 15.30 h
- Tarda, de 16.30 a 17 h

Qualsevol entrada o sortida fora d'aquest horari establert, es considerarà com a servei complementari i es cobrarà com a tal, independentment de la fracció horària utilitzada. Si ve alguna persona no habitual a recollir a l'infant, ha de portar el seu DNI per comprovar que figura en l'autorització signada per la família.


SERVEI DE MENJADOR DE CUINA PRÒPIA

Dinar
L'escola disposa d'un servei de menjador amb cuina cassolana. L'horari del servei és de 12 a 13 h, sols dinar o de 12 a 15 h dinar i dormir. El dinar es serveix a les 12 h i va seguit de la migdiada fins a les 15h. Cada mes el menú de l'escola està penjat a la web,  a l'apartat Servei de Cuina,  on es pot consultar i descarregar. L'escola assumeix les necessitats de règim alimentari dels infants sempre que estiguin justificades. Les famílies que no han contractat el servei de menjador tenen la possibilitat de deixar l'infant ocasionalment avisant a l'escola abans de les 9.30 h.

Berenar
El berenar es dóna a les 16 h.


SERVEI D'ACOLLIDA I PERMANÈNCIA

Servei d'acollida matí
De 7.45 a 9 h

Servei de permanència migdia
De 12 a 13 h. S'oferirà sempre que hi hagin 6 infants fixesSERVEI DE SUPORT DEL CDIAP BAIX MONTSENY

L'escola compta amb el suport de l'equip de psicòlegs, fisioterapeutes, neuropediatria i treballadora social del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya a fi de vetllar conjuntament amb la resta deprofessionals pel correcte desenvolupament dels infants.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina