Dissabte, 7 de març de 2015

Jornada de portes obertes a la nova Estació de Tractament d'Aigua Potable

Estació de Tractament d'Aigua Potable

ETAPAquest mes de gener ha entrat en funcionament la nova Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) situada a Can Sans que ha permès una millora molt important en la qualitat de l'aigua de consum de boca que passa de ser aigua clorada a aigua tractada.

En els darrers anys Sant Celoni ha apostat per una utilització dels recursos de fonts d'abastament propis d'aigua per al consum humà, amb els cabals procedents de la Mina i Pous de Santa Maria de Palautordera, i els Pous de la Batllòria. Es tractava d'una aigua de molt bona qualitat però, en episodis plujosos, l'aigua captada presentava nivells elevats de terbolesa.

ETAPEls cost total d'execució de la nova Estació de Tractament d'Aigua Potable ha estat de 2.330.823 euros, inversió efectuada inicialment per l'actual gestor del servei, SOREA, i a retornar mitjançant tarifes en els 18 anys que resten del servei.

Durant els propers anys, s'intervindrà en la renovació de part de la xarxa més antiga de distribució que ha de permetre augmentar la pressió a bona part dels abonats, que actualment es troben en situació deficitària.

Lloc: ETAP, a Can Sans
Durada: A les 11, les 12 i les 13h
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina