Inici / Educació / Escola Bressol Municipal "El Blauet" / Snacks de cigrons al forn

imatge de venusanzchef.com

Ingredients

  • cigrons cuits (de pot o cuits per vosaltres)
  • sal
  • oli d’oliva

Escalfem al forn a uns 200ºC i mentrestant, anem netejant els cigrons.  Els infants poden passar els cigrons per l’aigua per fer-los-hi saltar la pell i amb paciència,  amb els seus ditets,  animar-los per acabar de treure-ls’hi la pell de tots els cigrons. Els tornem a passar per aigua, els escorreguem i els acabem d’eixugar amb un drap.
Els aboquem en una safata i abans de condimentar-los els enfornem durant 15 minuts. Seguidament els hi posem oli, sal i si voleu, espècies al gust com pebre, sucre,... Ho barregem perquè quedi tot repartit i els tornem a posar al forn durant 15 minuts més. Els retirem de forn i els deixem refredar. Bon profit!

(recepta extreta de totsnens.cat)

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina