27/08/2022

La Paradeta de la Festa Major obre portes dilluns 29 d'agost a l'Oficina de Turisme

FM Sant Celoni

La Paradeta de la Festa Major obrirà portes aquest dilluns 29 d’agost a l'Oficina de Turisme a Can Ramis. 

A la Paradeta hi podràs podràs comprar els tiquets de l’Arrossada i Correxutxes i recollir els dorsals de la Passejada i marxa de les ermites i les bicicletes al carrer.

 Recordeu que pel Sopar Popular s'han de recollir els tiquets de reserva de torn el dilluns 29 d'agost de 10 a 1 i de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre a la Paradeta. Aquest serà el número que entrarà en el sorteig per comprar els tiquets a partir de dimarts 30 d'agost. El sorteig es farà dimarts 30 d'agost a les 12 del migdia a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis i el mateix dimarts tarda a la paradeta es començaran a vendre els tiquets pel número guanyador i de forma correlativa (màxim 10 per persona).

La Paradeta estarà oberta fins divendres 2 de setembre amb l'horari següent: cada dia de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i el dissabte 3 de setembre d’11 a 1 del migdia.

Espai web de la Festa a www.santceloni.cat/festamajor, on trobareu el programa, les bases i el marcador actualitzat del Corremonts i els avisos i recomanacions de la Senyoreta Muntanyetes,

 

 

 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina