Inici / Cultura / Oficina de Català / CINC - Cicle de Cinema Infantil en Català

Programació novembre-desembre 2023

El CINC és una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les sales OCINE de l'Altrium projecten cada dissabte a les 16 h una pel·lícula doblada al català d'entre una selecció de les pel·lícules infantils més exitoses de la temporada, a un preu únic de 4,90 € (petits i grans).

Programació:

Mòmies

4 de novembre
Mòmies

A Egipte, a l’interior de la terra, hi ha una ciutat de mòmies amb 3.000 anys d'antiguitat. Per imposició dels déus, la princesa Nefer i Thut s’han de casar i portar l’anell del Faraó al casament. Mentrestant, a la superfície, Lord Carnaby troba un anell en una expedició arqueològica. Quan Thut s’adona que la joia ha estat robada, puja al món dels humans per recuperar-la, amb el seu germà Sekhem, la Nefer i una mascota cocodril. Junts viuran una gran aventura a la moderna Londres i descobriran una cosa que no entrava als seus plans.

Una família de superherois

11 de novembre
Una família de superherois

La Hedvig està cridada a assumir el rol de superheroïna de la ciutat en substitució del seu pare, però és maldestra i mandrosa, no està gaire en forma i només li interessen els videojocs. Quan el pare tria el cosí Adrian com a substitut, la Hedvig s'adona que ha de reaccionar i començarà a buscar els seus propis superpoders.

Super Mario

18 de novembre
Super Mario Bros: la pel·lícula

Mario, un lampista de Brooklyn, viatja pel Regne dels Bolets amb la princesa Peach i el bolet antropomòrfic Toad per trobar Luigi (el germà de Mario) i per salvar el món del despietat Bowser.

Un col·legi d'animals

25 de novembre
El col·legi d'animals màgics 2: L'origen

L’alumnat d’una escola insòlita, on cada alumne té un animal màgic com a company, prepara un musical per celebrar l’aniversari del centre. Però els assajos no són gens fàcils, ja que les rivalitats pel repartiment de papers s’entrellacen amb les rivalitats amoroses.

Tortugues Ninja

2 de desembre
Ninja Turtles: Caos Mutant

Després d’anys apartats del món humà, els germans Tortuga decideixen començar a fer heroïcitats per ficar-se a la butxaca els habitants de Nova York i ser acceptats com a adolescents normals. La seva amiga April O'Neil els ajudarà a enfrontar-se a un misteriós sindicat del crim, però aviat es veuran superats per l'atac d'un exèrcit de mutants que els cau damunt.

 

Cartell

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina