Inici / Turisme / Cuina en directe - Tardor gastronòmica 2012

Conill i carxofes de la iaia Maria de Can Jais

Conill i carxofes de la iaia Maria de Can JaisIngredients

1 ½ conill trossejat petit
4 carxofes
Oli
Sal
Farina
Pebre
Una picada d'avellanes, ametlles i el fetge rostit del conill
Una copeta de conyac
Brou
3-4 tomàquets ratllats
Ceba
Una mica de pebrot vermell

 

Elaboració

Es bullen les carxofes i es deixen refredar. Es tallen a grills, s'enfarinen i es tiren a la paella per fregir-les.

S'enrosseix el conill i es flameja amb el conyac. Després si tira la ceba picada, el tomàquet ratllat i el pebrot tallat petit tot junt.

Es cobreix amb brou i aigua a parts iguals i es deixa coure una estona.

Deu minuts abans de tancar el foc li tirem la picada i la carxofa fregida i es deixa fer xup xup.

 

Altres receptes de la Cuina en directe

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina