14/04/2020

El Consorci per a la Normalització Lingüística amplia l'activitat en línia

connecta't al catalàSota l'eslògan "Connecta't. Activa el teu català!", el Consorci per a la Normalització Lingüística adapta gran part de l'activitat per oferir-la en línia i, d'aquesta manera, que el confinament no sigui obstacle perquè les persones interessades puguin continuar l'aprenentatge de la llengua catalana, o puguin iniciar-s'hi.

El cursos de català per mitjà de la plataforma d'aprenentatge virtual Parla.Cat, 100 % per lliure o amb tutor; el Voluntariat per la llengua virtual, i l'assessorament lingüístic telemàtic són tres serveis que s'adapten, es reorganitzen i s'activen per donar resposta a les necessitats dels usuaris.
S'obre la inscripció amb tutor al Parla.cat

El Consorci comença a reprendre els cursos en línia al Parla.cat (www.parla.cat) amb tutoria. Oferirà dos períodes d'inscripció a cursos intensius amb tutor per a tots els nivells en cada període.

1r període de matrícula
Matrícula: del 15 d'abril al 19 d'abril
Inici del curs: del 20 d'abril
Acabament del curs: 22 de juny

2n període de matrícula
Període de matrícula: del 20 al 24 d'abril
Inici de curs: 27 d'abril
Acabament de curs: 30 de juny
Voluntariat per la llengua (VxL) virtual

El Consorci reprèn l'organització per a la formació de noves parelles lingüístiques en modalitat virtual, interrompuda des del decret d'estat d'alarma. D'aquesta manera, totes les persones que s'hi inscriguin com a voluntàries o aprenentes, seleccionant la preferència "Virtual", a https://www.vxl.cat/participa-hi i les que no ho hagin fet fins ara i no tinguin encara parella assignada rebran una comunicació per correu electrònic amb la informació necessària per començar les trobades per practicar el català o ajudar a practicar-lo a través de videoconferència.

Els requisits tècnics per al VxL virtual són disposar d'ordinador amb bona connexió a Internet, càmera, micròfon i altaveus a l'ordinador (o auriculars).

Com s'ha anat informant fins ara, les parelles lingüístiques que ja funcionaven en modalitat presencial i han hagut d'interrompre les trobades, tenen l'opció també de seguir-les en modalitat virtual fins que la situació es normalitzi.




Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

També s'informa del nombre de pacients crítics traslladats a UCIs dels Hospitals de referència que són 90 trasllats acumulats
L'accés dels acompanyats serà restringit i s'haurà de fer seguint diverses mesures preventives i organitzatives
Es restringeixen les visites al Centre Sociosanitari Verge del Puig i l'accés a l'Hospital es manté de 12 a 14 h en una única persona per pacient ingressat
Es reprenen les visites de familiars i acompanyants a les plantes d'hospitalització. Al Centre Sociosanitari Verge del Puig continuen les visites amb cita prèvia
Serviran per garantir la continuïtat dels ajuts de menjador als menors amb necessitats socioeconòmiques
El procés garanteix la seguretat de totes les persones col·laboradores
Es manté l'activitat de diagnòstic oncològic i les proves complementàries imprescindibles i l'Hospital de Dia
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina