09/04/2021

L'Oficina de Català ofereix a les empreses de Sant Celoni un Servei d'Assessorament Lingüístic gratuït

SALLes empreses disposen a partir d'ara del Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) que els ofereix enes i recursos per comunicar de manera eficaç, publicar textos de qualitat i redactar amb seguretat. Es tracta de facilitar al màxim l'ús del català en les comunicacions empresarials, com un element important de la qualitat integral del producte que ofereixen.

Les empreses o associacions empresarials de Sant Celoni que vulguin accedir als serveis del SAL s'han d'adreçar a l’Oficina de Català de Sant Celoni per mitjà de l'adreça santceloni@cpnl.cat.

Professionals altament qualificats revisen els textos amb un mètode de revisió propi i una atenció personalitzada. Aquest servei està sotmès a unes condicions d'ús que impliquen certes restriccions, com treballs de creació, treballs acadèmics o textos provinents de centres d'ensenyament.

El Consorci per a la Normalització lingüística també els ofereix altres serveis de suport i acompanyament, com el Pla d'autonomia lingüística, l'entrenament lingüístic per a empreses o les sessions formatives, entre altres eines de capacitació lingüística.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina