Inici / FORMACIÓ PER AL SECTOR CULTURAL

Banner formació cultura 4.0


La formació que us presentem forma part de les diverses actuacions previstes al projecte Baix Montseny Cultura 4.0 de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny.

Aquest projecte, finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia, ha estat creat per promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia i està focalitzat en el sector cultural del Baix Montseny i especialment en la cultura en viu. Es fonamenta en l’impuls de la tecnologia com a motor transformador i en l’acompanyament a la transició digital de les persones i empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

La formació s’estructura en quatre mòduls cadascun d’ells amb diverses càpsules formatives de curta durada. Els mòduls i les càpsules es poden cursar de manera individual si bé en alguns casos la participació a totes les càpsules del mòdul dona accés a una formació de més profunditat.

Els cinc mòduls són:






Ajuntaments del Baix Montseny     TTT

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina