Inici / Ocupació / L'Ajuntament de Sant Celoni gestiona de nou el programa Treball i Formació, línies MG52, PANP i DONA, del Servei d'Ocupació de Catalunya

L’Ajuntament de Sant Celoni torna a gestionar la subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) corresponent al programa Treball i Formació, de les línies MG52, PANP i DONA per aquest 2023.

Es portaran a terme 5 contractacions:

  • Línia MG52: 2 Peons/ones incidències espai públic.
    Requisits: Persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades DONO , fins al moment de la contractació.
    Imprescindible acreditació carnet de conduir B en vigor.
  • Línia PANP:
    • 1 Aux. Administratiu/iva modelatge expedients disciplina urbanística.
      Requisits: Persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptora de prestació per desocupació. Com a mínim s’ha d’acreditar un mínim de 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d’incorporació. Titulació corresponent a Graduat escolar, graduat en ESO o Formació professional de primer grau, CFGM o equivalent. Coneixements d’ofimàtica (Word, Excel, etc.) i nivell C1 de Català o superar prova de nivell.
    • 1 Agent cívic centrat en suport en la prevenció de conductes incíviques amb animals i en parcel·les urbanes no construïdes.
      Requisits: Persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptora de prestació per desocupació. Com a mínim s’ha d’acreditar un mínim   de 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d’incorporació.  Titulació corresponent Graduat escolar, graduat en ESO o Formació professional de primer grau, CFGM o equivalent i nivell B2 de Català o equivalent o superar prova de nivell.
  • Línia DONA: 1 Aux. Administratiu/iva oficina d’habitatge.
    Requisits: Les dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), en situació de violència masclista. Les dones en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació. Titulació corresponent a Graduat escolar, graduat en ESO o Formació professional de primer grau, CFGM o equivalent. Coneixements d’ofimàtica (Word, Excel, etc.) i nivell de Català C1 o equivalent o superar prova de nivell.

Les contractacions són a jornada completa i amb una durada d’un any.

Totes les persones participants en la selecció, han estat derivades directament pel SOC i hauran de passar el procés de selecció recollit a les Bases corresponents.

Aquesta convocatòria està pendent d’atorgament.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina