02/06/2023

L'Ajuntament de Sant Celoni contractarà 5 persones per fer d'agent cívic, auxiliar administratiu i peó

agent cívic

agent cívicL'Ajuntament de Sant Celoni contractarà a 5 persones a jornada completa i amb una durada d'un any per desenvolupar tasques de peó, auxiliar administratiu i agent cívic. Aquesta contractació està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa Treball i Formació, de les línies MG52, PANP i DONA.

administrativaLes contractacions que es duran a terme són les següents:

  • peó2 Peons/ones incidències espai públic (línia MG52)
    Requisits: Persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades DONO, fins al moment de la contractació.
    Imprescindible acreditació carnet de conduir B en vigor.
  • 1 Auxiliar Administratiu/iva modelatge expedients disciplina urbanística (línia PANP)
    Requisits: Persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptora de prestació per desocupació. Com a mínim s’ha d’acreditar un mínim de 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d’incorporació. Titulació corresponent a Graduat escolar, graduat en ESO o Formació professional de primer grau, CFGM o equivalent. Coneixements d’ofimàtica (Word, Excel, etc.) i nivell C1 de Català o superar prova de nivell.
  • 1 Agent cívic centrat en suport en la prevenció de conductes incíviques amb animals i en parcel·les urbanes no construïdes (línia PANP)
    Requisits: Persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptora de prestació per desocupació. Com a mínim s’ha d’acreditar un mínim   de 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data d’incorporació.  Titulació corresponent Graduat escolar, graduat en ESO o Formació professional de primer grau, CFGM o equivalent i nivell B2 de Català o equivalent o superar prova de nivell.
  • 1 Auxiliar Administratiu/iva oficina d’habitatge (línia DONA)
    Requisits: Les dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), en situació de violència masclista. Les dones en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació. Titulació corresponent a Graduat escolar, graduat en ESO o Formació professional de primer grau, CFGM o equivalent. Coneixements d’ofimàtica (Word, Excel, etc.) i nivell de Català C1 o equivalent o superar prova de nivell.
    Les contractacions són a jornada completa i amb una durada d’un any.

Per poder participar en la selecció cal estar donat d'alta al SOC, que és qui derivarà els candidats a l'ajuntament. Si us interessa i no esteu donat d'alta, teniu temps fins al 12 de juny. El procés de selecció es farà d'acord amb aquestes Bases.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina