08/11/2023

Taller gratuït adreçat a joves per a la Gestió de l'estrès i l'ansietat en períodes d'exàmens

estrès i ansietat exàmens

estrès i ansietat exàmensEl servei municipal d’orientació per a joves RUMB, juntament amb la iniciativa Escolta Jove que ha engegat enguany l’Ajuntament de Sant Celoni, organitza un taller adreçat a joves que estan cursant ESO, Batxillerat, CFGM, Prova d'accés a Grau Mig/Superior i Universitat per a facilitar-los eines i estratègies per a la gestió de l’estrès davant el període d'exàmens.

Es tracta d’un taller gratuït de 3 hores de duració en total, repartides en dues sessions, els dies 27 i 28 de desembre. Els interessats poden triar entre dos horaris, de 10 a 11.30 h o de 12 a 13.30 h. L'impartirà El Despertador Coaching al Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny.

L’objectiu és acompanyar l’alumnat perquè pugui entendre els mecanismes psicològics que s’activen en situacions d'estrès, com per exemple en períodes d'exàmens o abans de prendre decisions importants, que fa que es disparin els nivells d’ansietat, i oferir recursos i eines per tal que aprenguin a autogestionar-se per prevenir-los o disminuir-los.

Més informació i inscripcions a aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina