Inici / Cultura / Oficina de Català / CINC - Cicle de Cinema Infantil en Català

CINC - Cicle de Cinema Infantil en Català - Programació octubre/novembre 2024

El CINC és una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les sales OCINE de l'Altrium projecten cada dissabte a les 16 h una pel·lícula doblada al català d'entre una selecció de les pel·lícules infantils més exitoses de la temporada, a un preu únic de 4,90 € (petits i grans).

Programació:

Cinema infantil en català

19 d'octubre
Guardiana de dracs

Temps enrere, a la Xina, els dracs eren amics dels humans, però la seva aliança es va trencar i els dracs van començar a ser perseguits i empresonats. Anys més tard, una jove esclava ajudarà l'últim drac a escapar-se de la fortalesa on es troba retingut i tots dos sumaran forces per recuperar un tresor molt preuat: l'últim ou de drac, robat per un bruixot que vol explotar-ne els poders màgics i esdevenir immortal.

Cinema infantil en català

26 d'octubre
Kung Fu Panda 4

En aquesta quarta part de la saga, en Po ha estat designat líder espiritual de la Vall de la Pau i ha de trobar i entrenar un nou Drac Guerrer. Mentrestant, una bruixa perversa planeja reunir de nou tots els malvats que han estat vençuts per en Po.

Cinema infantil en català

2 de novembre
Garfield: la pel·lícula

En Garfield, un gat casolà mandrós i sarcàstic que odia els dilluns i adora la lasanya, es retroba inesperadament amb el seu pare: un gat de carrer del qual feia molt de temps que no sabia res. Aquesta trobada el durà a abandonar la vida regalada a què està acostumat i a viure una aventura salvatge al món exterior acompanyat del gos Odie: el seu amic fidel.

Cinema infantil en català

9 de novembre
Gru 4. El meu dolent preferit

En Gru i la seva família acullen un nou membre: en Gru Jr., que s'entesta a turmentar el seu pare. 

Cinema infantil en català

16 de novembre
Del revés 2

La Riley acaba d’entrar a l’adolescència i, ara, la seva ment ha de fer lloc a noves emocions. Quan apareix l’Ansietat, les velles emocions (la Joia, la Tristesa, la Ira, la Por, la Fàstic...) no saben què fer ni què sentir. I a més, sembla que la intrusa no ha vingut tota sola.

 

Cartell

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina