Inici / Habitatge / Borsa d'habitatge de lloguer

Borsa d'habitatge de lloguer

Aquest servei facilita l'accés a l'habitatge als joves i a la població en general, a la vegada que desenvolupa una tasca de sensibilització i de dignificació de l'habitatge de lloguer amb l'objectiu d'incentivar lloguers de pisos amb garanties.

La borsa facilita l'entesa directa i eficaç entre arrendatari/a i arrendador/a, ofereix avantatges econòmics, jurídics i tècnics als llogaters i garanties pel que fa al cobrament i al bon ús de l'habitatge als propietaris/es.

El paper principal d'aquest servei gratuït és fer de mitjancer entre propietaris i llogaters que necessiten pis. Buscant el millor per ambdues parts i oferint tots els serveis necessaris perquè formalitzin un acord.

Durant el 2008 s'han signat 12 nous contractes de lloguer quedant-ne vius a final d'any 10 als que cal afegir 3 dels signats al 2007. El preu mitjà dels habitatges llogats ha estat de 550 € el que suposa preu inferior als 7 € per metre quadrat útil.

La Borsa d'Habitatge de Lloguer inclou dos serveis:

  • Borsa Jove d'Habitatge, dirigida específicament a joves de 18 a 35 anys.
  • Borsa Mediació per al Lloguer Social, integrada a la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social, dirigida a la població en general.

Els dos programes es desenvolupen en conveni amb la Generalitat de Catalunya a través del Departament de Territori i Sostenibilitat, la Secretaria General de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (AHC).

 

Propietaris
Si teniu un habitatge buit i no goseu posar-lo al mercat de lloguer per por als desperfectes que poden fer-hi els llogaters, o als problemes que podeu tenir en cas d'impagaments, la Generalitat i l'OLH us ofereixen dues possibilitats: Posar-lo a disposició de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social o de les Borses joves d'habitatge, mitjançant el  Programa de Mediació per al lloguer social. O bé podeu cedir-lo a la Generalitat de Catalunya mitjançant el Programa de Cessió d'habitatges desocupats

 

Llogaters
Busqueu habitatge i teniu dificultats per accedir-ne a un en el mercat lliure? No t'ofereix prou confiança el fet de llogar? El teu habitatge actual no s'ajusta a les teves necessitats? La Generalitat i l'OLH us ofereixen dues possibilitats: La Borsa de Mediació per al Lloguer Social.I la Borsa Jove d'Habitatge

 

Habitatges

120510 MACapmany

120510 MACapmany

Fitxer: Web_habitatges_M__Aurelia_Capmany_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 80.15 kB

 

Més informació

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina