Inici / Cultura / Oficina de Català / Viu el comerç en català

Viu el comerç en català

viu el comerç en catalàUn establiment comercial que pot atendre la clientela en català millora la seva competitivitat. Oferir els productes i els serveis en la llengua pròpia de la clientela és un valor afegit que pot contribuir a fidelitzar-la, perquè permet aconseguir proximitat i augmentar la seva satisfacció.

Cursos de català adaptats a les diverses necessitats: presencials i en línia

Voluntariat per la llengua. Els establiments comercials formen part del programa Voluntariat per la llengua vetllant per l'ús del català en l'atenció al públic i facilitant que les parelles lingüístiques puguin practicar el català en el seu establiment. Amb la participació en el programa, l'establiment col·laborador forma part d'una xarxa de comerços que es difon entre les persones participants perquè puguin anar a l'establiment i practicar-hi el català.

Assessorament i recursos lingüístics. Posem a l'abast dels establiments comercials serveis i recursos per facilitar l'ús i la qualitat de la llengua catalana:

  • Revisió de textos breus escrits en català: cartes, retolació exterior i interior, llistes, etc.
  • Assessorament per adapatar-se a la normativa lingüística vigent.
  • Formació i informació sobre recursos en línia: correctors i traductors automàtics, OPTIMOT (consultes lingüístiques en línia i telefòniques), Plats a la carta, etc.

 

Català i comerç. Ja estàs al dia?

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina